Ontdek Bevoy

Jouw partner in medewerker welzijn

Bevoy biedt HR managers de tools en ondersteuning om een gezonde en welzijnsvriendelijke werkomgeving te creëren

Als HR manager speel jij een cruciale rol in het welzijn van jouw medewerkers. Bij Bevoy begrijpen we dat het bevorderen van een gezonde en gelukkige werkomgeving een prioriteit voor jou is. Daarom bieden wij jou de tools en ondersteuning die je nodig hebt om jouw werknemers te motiveren en inspireren om hun gezondheid en welzijn te verbeteren.

Onze persoonlijke en lonende aanpak maakt het verschil. Bevoy biedt jou en jouw werknemers de kracht om een gezonde en gelukkige levensstijl te creëren en te behouden. Wij bieden innovatieve technologie en persoonlijke begeleiding om jouw werknemers te helpen hun doelen te bereiken en een betere versie van zichzelf te worden.

Bij Bevoy begrijpen we ook dat jouw tijd kostbaar is. Daarom bieden we eenvoudige en gebruiksvriendelijke tools om de gezondheids- en welzijnsprogramma’s binnen jouw organisatie te beheren en te monitoren. Zo kun jij je richten op het bieden van een geweldige werkervaring voor jouw werknemers.

Ontdek vandaag nog hoe Bevoy jou kan helpen om een gezonde en gelukkige werkomgeving te creëren voor jouw werknemers. Boek een kennismakingsgesprek om te leren hoe wij HR managers zoals jij ondersteunen in het bevorderen van een gezonde en welzijnsvriendelijke werkplek.

Onze waarden

Klantgerichtheid en Technologie

Onze klanten zijn onze topprioriteit en we gebruiken technologische vooruitgang om ons bedrijf en diensten te blijven verbeteren. We begrijpen hun behoeften en streven ernaar deze te overtreffen met innovatieve en effectieve oplossingen.

Duurzaamheid en Gezondheid

We dragen bij aan een betere wereld door te zorgen voor de gezondheid en het welzijn van onze medewerkers, met een evenwichtige werk-privébalans en ondersteuning voor een gezonde geest, lichaam en ziel.

Verantwoordelijkheid en Vertrouwen

We zijn verantwoordelijk voor ons werk en bouwen aan vertrouwen binnen ons team door eerlijk, transparant en betrouwbaar te zijn in alles wat we doen.

Plezier en Ambitie

Plezier in ons werk is essentieel voor succes en groei. We blijven onszelf en ons bedrijf verbeteren en creëren een positieve, energieke werkomgeving waar we samen plezier hebben en onze passie delen.

Openheid en Inclusiviteit

Onze bedrijfscultuur is open en inclusief, waarin iedereen zich welkom en gewaardeerd voelt. We moedigen nieuwe ideeën, perspectieven en innovatieve oplossingen aan, en creëren een veilige omgeving waarin we elkaar respectvol behandelen en vrij zijn om onze mening te uiten.

Het welzijn verbeteren doe je niet alleen

Oh My People

Oh My People doet de dingen anders. Hun ploeg van bevlogen trainers, psychologen en coaches denkt allesbehalve in hokjes en zet waardevolle inzichten succesvol om naar de praktijk.

Oh My People ondersteunt de klanten van Bevoy in het volledige welzijnsverhaal. 

Lemon companies

Lemon is een Belgische IT-partner die digitale diensten aanbiedt, zoals softwareontwikkeling, webdesign , mobiele app-ontwikkeling en digitale marketing. Ze zijn gericht op samenwerking, transparantie en innovatie. 

Lemon ondersteunen de technische kant van de Bevoy app.

meet our amazing team

The Faces Behind our Success

We Couldn’t Do It Without Them

Lothar De Keyne

Elke Van Hoof

Ingeborg Hoffelinck

Christophe Ballet

Zij vertrouwen op de Bevoy welzijnsapp

"Gestructureerd welzijn in plaats van sporadisch."

Hecht jij ook veel belang aan welzijn op het werk?

We stellen je graag onze applicatie voor. Zo maken we samen de beste versie van je organisatie.

bevoy app