Bevoy thuistesten zijn niet langer beschikbaar

Versterk je HR-strategie

Bij Bevoy streven we ernaar om altijd de best mogelijke diensten en producten aan te bieden die bijdragen aan het welzijn van onze gebruikers. Na zorgvuldige overweging hebben we besloten om onze focus te verleggen naar bedrijfsoplossingen en ons volledig te richten op het verbeteren van de Bevoy-app voor organisaties. Als gevolg hiervan zijn onze thuistesten, waaronder DNA-testen, bloedtesten en microtoomtesten, niet langer beschikbaar.

We begrijpen dat deze verandering voor sommige klanten teleurstellend kan zijn, maar we zijn ervan overtuigd dat deze beslissing ons in staat stelt om onze krachten te bundelen en bedrijven beter te ondersteunen bij het bevorderen van het welzijn van hun medewerkers. De Bevoy-app biedt nu een uitgebreid scala aan functies en diensten die speciaal zijn ontworpen om organisaties te helpen bij het verbeteren van de gezondheid en het geluk van hun werknemers.

Wat betekent dit voor bestaande klanten?

Als je eerder een van onze thuistesten hebt aangeschaft, zullen de resultaten nog steeds beschikbaar zijn in je Bevoy-account. Je kunt deze informatie blijven raadplegen en gebruiken zoals je gewend bent. Ons klantenserviceteam blijft beschikbaar om eventuele vragen of zorgen met betrekking tot eerdere testen te beantwoorden.

Ik wil nog steeds aan mijn welzijn werken

We nodigen je uit om de vele functies van de Bevoy-app te ontdekken die speciaal zijn ontworpen om organisaties te ondersteunen bij het verbeteren van het welzijn van hun medewerkers.
bevoy app