Mentale ondersteuning voor het volledige team

19

Koppelen met je eigen HR-dienst

Creëer je eigen KPI voor welzijn

Scoren jouw collega’s laag op bijvoorbeeld de Veerkracht Check-up? Op de resultatenpagina kun je ze doorverwijzen naar je eigen HR-dienst of psychologische ondersteuning. Zo zorg je ervoor dat vragenlijsten niet alleen meerwaarde bieden voor het bedrijf, maar ook voor de medewerker.
EAP Bevoy
EAP Bevoy

Toegang tot professionele psychologen

Wij bieden de optie om je eigen psychologen of HR-diensten te koppelen, of je te verbinden met onze vertrouwde partners. Zo garanderen we dat jouw medewerkers steeds toegang hebben tot de essentiële ondersteuning voor een gezond en gelukkig werkleven.

Via Bevoy partners

Heb je nog geen EAP-partner heeft of bied je organisatie momenteel nog geen psychologische hulp aan, dan brengen wij je graag in contact met onze partners .

Boek dan zeker een kennismakingsgesprek. Afhankelijk van je noden brengen we je graag in contact met onze partners die psychologische hulp aanbieden.

Of via jouw partner

Biedt jouw organisatie momenteel al psychologische ondersteuning aan medewerkers? Integreer eenvoudig en betrouwbaar je huidige EAP-partner met de Bevoy app, voor een snelle en gemakkelijke versterking van het welzijn van je team.

Hecht jij ook veel belang aan welzijn op het werk?

Bespreek je welzijnsuitdaging met ons team en leer onze aanpak kennen tijdens een gesprek van 30 minuten.