The future of HR: webinar series

Klaar voor een bloeiende bedrijfscultuur?

Zij hebben hun kennis al gedeeld tijdens The future of HR: webinar series

Schrijf je in voor de
volgende aflevering 🗓️ 8 juni 2023 - 12:00 uur tot 12:30 uur

Episode 7: Het meten en verbeteren van de bedrijfscultuur

🗓️ 10 mei 2023 - 12 uur

Welke technieken zijn effectief in het meten en beoordelen van de gezondheid van je bedrijfscultuur? Hoe stimuleer je verandering van de organisatiecultuur? Welke strategieën bestaan er om medewerkers te betrekken en het verkrijgen van buy-in voor culturele veranderingsinitiatieven? Tijdens dit webinar leer je manieren om de gezondheid van je bedrijfscultuur te beoordelen en veranderingen door te voeren om deze te verbeteren.

Aanmoedigen van het evenwicht tussen werk en privé

🗓️ 8 juni 2023 - 12 uur

Sluit je aan bij ons interactieve webinar en verrijk je HR-kennis! David Schoonens, Head HR bij Galapagos, neemt ons mee op een reis om het evenwicht tussen werk en privé te stimuleren. Ontdek hoe je werknemers kunt helpen balanceren tussen hun professionele verantwoordelijkheden en persoonlijk welzijn. Mis deze kans niet om te leren van een van de meest ervaren HR-professionals in de branche!
David Schooners - HR galapagos

Bouwen aan een gezonde leercultuur

🗓️ 21 juni 2023 - 12 uur

Kom naar onze aankomende webinar en leer hoe je een gezonde leercultuur kunt opbouwen in jouw organisatie. Bart Thoens, met 28 jaar HR-ervaring bij Volvo en ondernemer bij leertool TEO, zal zijn beste anekdotes en ervaringen delen om een omgeving te creëren die voortdurend leren en ontwikkeling stimuleert. Reserveer je plek nu en zet de eerste stap naar het creëren van een cultuur van groei!
Bart Thoen - TEO

De rol van leiderschap bij het vormgeven van de bedrijfscultuur

🗓️ 3 juli 2023 - 12 uur

Ontdek de cruciale rol die leiderschap speelt bij het vormgeven van de bedrijfscultuur in ons aankomend webinar. We zijn vereerd om Machiel den Dekker, CEO bij AFAS België, als onze gastspreker te hebben. Zijn ervaring en inzicht zullen waardevolle lessen bieden voor iedereen die streeft naar een positieve en productieve werkomgeving.
Machiel den Decker - CEO AFAS Belgie

Langdurige verbondenheid ontwikkelen via je bedrijfscultuur

🗓️ 18 juli 2023 - 12 uur

Een sterke bedrijfscultuur is de sleutel tot langdurige medewerkersbetrokkenheid. Laat je inspireren door GeertAelbrecht, Chief People Officer bij BESIX Group, in ons aankomende webinar. Hij deelt zijn waardevolle inzichten en ervaringen. Mis deze kans niet! #Webinar #Bedrijfscultuur #HR

Geert Aelbrecht - CPO Besix

Episode 5: Het bevorderen van diversiteit en inclusie

🗓️ 13 april 2023 - 12 uur

Tijdens dit webinar leer je de beste praktijken voor het creëren van een diverse en inclusieve werkcultuur, waaronder diversiteitstraining en inclusieve aanwervingspraktijken. 

Hoe pak je onbewuste vooroordelen op de werkplek aan?
Welke aanwervings- en besluitvormingsprocessen bevorderen diversiteit en inclusie?
Hoe zorgt diversiteit en inclusie voor een competitief voordeel?

Schrijf je in voor de andere sessies

Episode 6: Een cultuur van voortdurend leren met Jos Borremans

🗓️ 25 april 2023 - 12 uur

Het belang van continu leren en ontwikkelen voor de groei en het behoud van werknemers. Strategieën voor het bevorderen van een cultuur van voortdurend leren, met inbegrip van het gebruik van technologie en het creëren van opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden. De rol van leiderschap en HR bij het bevorderen van continu leren en het ondersteunen van de groei van werknemers.

Hecht jij ook veel belang aan welzijn op het werk?

Bespreek je welzijnsuitdaging met ons team en leer onze aanpak kennen tijdens een gesprek van 30 minuten.